
Меню №2-С, перловка свинина, сухий пайок разовий +нагрівач
209 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
+380 (95) 661-30-30
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Комплект на один повноцінний прийом їжі в польових умовах з функцією розігріву!
Розроблений на основі сучасного армійського сухого пайка ДПНП-П(-Р) з урахуванням досвіду військових дій.
Не потребує особливих умов зберігання на протязі строку придатності!**
Калорійність всього: 753 ккал
Склад*:
|
№ |
Назва компонента | Кіл-ть |
| 1 | Готова консервована страва в реторті згідно Меню, 350г | 1 |
| 2 | Галети "Стрілецькі", 50г | 1 |
| 3 | Чай чорний, 2г | 1 |
| 4 | Сіль, 1г | 1 |
| 5 | Мед натуральний, або Джем вітамінізований; 20г | 1 |
| 6 | Цукор, 10г | 1 |
| 7 | Перець мелений, 0,3 г | 1 |
| 8 | Зубочистка | 1 |
| 9 | Серветка паперова | 1 |
| 10 | Серветка волога антисептична (хлоргексидин) | 1 |
| 11 | Ложка столова підвищеної якості (імпорт) | 1 |
| 12 | Нагрівач безполум'яний, комплект на 1 використання | 1 |
| 13 | Упаковка загальна | 1 |
| **термін придатності при t до 20°C: травень 2027р |
Примітки:
*фото носять ілюстративний характер, колір комплектуючих та упаковка можуть відрізнятися!
Крім комплектації сухпайків, ми пропонуємо більше 30 видів консервів у м'якій упаковці "реторт", що вже входять, або ще тільки плануються, в комплектацію сухих пайків.
Консерви в реторт-пакетах, по своїм характеристикам, набагато краще традиційних військових супутників/туристів ― консервів в ж/б. При цьому кардинально виграючи за смаком, користь, зручність транспортування і споживання.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Енергетична цінність | 813 ккал |
| Вага | 0.53 кг |
| Тип пайка | Разовий |
| Основні | |
| Тип м'яса | Свинина, Курятина, Яловичина |
| Упаковка | Реторт-пакет |
| Меню | Меню№1. Каша гречана зі свининою |
Інформація для замовлення
- Ціна: 209 ₴




